Olen kliinisen terveyspsykologian erikoispsykologi ja psykoterapeutti Kurikasta. Omat sukujuureni löytyvät Savosta ja Pohjois-Karjalasta, mutta suurimman osan elämästäni olen asunut Etelä-Pohjanmaalla ja Kurikassa. Täällä olen tehnyt töitä, perustanut perheen ja kasvattanut kaksi lasta. Vaikka sydän sykkii edelleen Itä-Suomen järvimaisemille, niin lakeudesta jokimaisemineen on tullut minun kotini.

Olen jo nuorena kiinnostunut politiikasta ja lähtenyt mukaan kokoomuksen toimintaan. Ruuhkavuosina aktiivisuus oli vähäistä, mutta nyt on hyvä hetki kantaa oma kortensa kekoon yhteisten asioiden hyväksi. Kokoomus on kotipuolueeni, koska uskon ihmisten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen. Ajattelen, että jokainen ihminen ansaitsee ihmisarvoisen elämän. Suomi ja suomalaisuus on minulle tärkeitä asioita, mutta en hyväksy muiden kansojen tai ryhmien sortamista tai alistamista. Pidän itsemääräämisoikeutta tärkeänä ja sitä, että ihmisellä on mahdollisuus aidosti itse valita itselleen parhaat ratkaisut. Haluan kannustaa kaikkia eteenpäin elämässä. Ketään ei kuitenkaan jätetä, vaan kaikille, jotka tarvitsevat apua ja tukea, tulee sitä antaa. Jokaiselle omien tarpeiden mukaan.

Työurani olen tehnyt lähes kokonaan julkisissa palveluissa. Uskon julkisiin palveluihin ja niiden paikkaan palvelujärjestelmässämme. Jo nuorena psykologina otin omaksi tavoitteekseni edistää sitä, että ihmiset saavat hyviä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja asuinpaikastaan huolimatta. Asia on minulle edelleen tärkeä, mutta ajattelen, että se koskee myös muita julkisia palveluja. Yltäkylläisyys ei mielestäni ole kuitenkaan tarpeellista, hyvä ja turvallinen elämä riittää.

Psykologin työ on ollut minulle erittäin tärkeää ja arvokasta. Koen olevani etuoikeutettu, kun olen voinut laittaa työpanokseni muiden ihmisten tukemiseen. Psykologien työ ja sen edistäminen on kiinnostanut minua laajemminkin ja olen ollut aktiivisesti mukana paikallisen psykologiyhdistyksen toiminnassa 1990-luvun alusta asti. Nykyisin toimin aktiivisemmin Suomen psykologiliiton toiminnassa: aikaisemmin liittovaltuustossa, nyt hallituksessa.